...
_
_
_
...

Viksomhedsinfo om Juicy Webdesign


Virksomheden Juicy Webdesign er grundlagt i 2016.


Med henblik på salg af hjemmesideløsninger til erhverv og privat. Det er yderst vigtigt for Juicy Webdesign at være professionel og prioritere kundens ønsker og behov hele vejen igennem.

Vi går op i sikkerhed, tryghed, samarbejde og forståelse.

Når en kunde kommer med ønsker og behov for en hjemmesideløsning, vil Juicy Webdesign sørge for, så vidt det er muligt, at disse ønsker og behov opnås, således at kunden får det ønskede produkt leveret med god mavefornemmelse. Virksomheden er cvr/moms-registreret, og derfor er alle priser plus moms.


Hvem er bag Juicy Webdesign?

Hej! Mit navn er Louise, og jeg er indehaver af Juicy Webdesign. Jeg er webdesigner, og det er mig, der laver hjemmesiderne for Juicy Webdesign. Jeg har altid haft stor interesse inden for webudvikling.

Min store interesse har jeg fra min far. Han introducerede mig for html-koder tilbage i 2004, hvor ungdomsportalen Arto kørte på sit højeste, og det gav mig muligheden for at prøve kræfter af med webdesign.

Jeg har løbende lavet lidt CMS-hjemmesider, men interessen som webdesigner voksede markant, da jeg fik chancen for at designe og programmere en venindes hjemmeside. Og det er netop derfor, du lige nu kan læse dette.


Tak fordi du kiggede forbi Juicy Webdesigns hjemmeside

Placeholder image